16 évig élt a menhelyen ez a kutyus, de az utolsó pillanatban…

2015-11-02  —  Megosztotta:

Bear 16 évig csak várt és várt. A menhely dolgozói azt gondolták a kutya sosem fogja megtudni, milyen egy szerető családban élni. Milyen az, amikor ő a kedvenc, amikor simogatják és különlegesen finom falatokkal etetik.

16-év-után-végre-megadatott-ennek-a-szegény-kutyusnak-a-legjobb-dolog-A-család1

Az örökbefogadók legtöbbször a fiatal kutyusokat akarják hazavinni, nagyon ritka, aki idősebb állatot szeretne. Ám azt, hogy ennek az öreg ebnek gazdája legyen már senki sem hitte.

És mégis elérkezett a menhelyen élő Bear kutya életének legszebb napja. Eljöttek és egyszerűen őt akarták hazavinni. Csakis őt! Gazdái úgy döntöttek, hogy még a nevét is megváltoztatják, hogy a kutya sohase emlékezzen azokra a szomorú évekre, amikor nem volt szerető gazdája. Így a már Norman névre hallgató Bear a világ legboldogabb kutyusa, hiszen egy igazi családban, hatalmas szeretetben élheti élete hátra lévő éveit.

16-év-után-végre-megadatott-ennek-a-szegény-kutyusnak-a-legjobb-dolog-A-család2 16-év-után-végre-megadatott-ennek-a-szegény-kutyusnak-a-legjobb-dolog-A-család3 16-év-után-végre-megadatott-ennek-a-szegény-kutyusnak-a-legjobb-dolog-A-család4 16-év-után-végre-megadatott-ennek-a-szegény-kutyusnak-a-legjobb-dolog-A-család5 16-év-után-végre-megadatott-ennek-a-szegény-kutyusnak-a-legjobb-dolog-A-család6

Source :

allatisztorik