Az orvosoktól lesújtó híreket kapott a műtéte után. A 23 éves modell teste gyökeresen megváltozott.

2016-12-22  —  Megosztotta:

Az élet, mint tudjuk, mindent meg tud változtatni egyik pillanatról a másikra. Ez volt a helyzet a sportmodellel, Cheyann Clarkkal is, akit 23 évesen a petefészekrák agresszív formájával diagnosztizálták.

A gyönyörű modell rendszeresen részt vett bikiniversenyekben, olyan csodálatos alakja volt. Gyerekkora óta mindennap lejárt a tornaterembe, hogy formában tartsa a testét, amennyire csak lehetséges. Boldogan élt a férjével Floridában és ingatlannal foglalkozott. A rákot megelőzően, Cheyann 58kg volt és így nézett ki:

Egészen addig, amíg megtudta, hogy petefészekrákja van, és el nem kezdték a kemoterápiát.

A kezelés arra kényszerítette, hogy hagyja abba az edzést, mert már nagyon nehéz volt a számára. Haza is költözött Seattle-be, így szülei gondoskodhattak róla. A műtét és a kezelések után így nézett ki:

Azt mondja, a betegség teljesen megváltoztatta az életét. Nem csak, hogy kihullott az összes haja, de a testalkata is, amin oly keményen dolgozott, hogy fenntartsa, hirtelen teljesen megváltozott. Az egyik legnehezebb része a kezelésének, hogy fel kellett dolgozza a hírt, amit ezután kapott. Az orvosok elmondták neki, hogy nem lehet gyermeke – ami nehezen megemészthető egy 23 éves nőnek.

De Cheyann nem tört meg, és úgy látja, hogy ez egy kihívás az életében. “A legjobb tanács, amit adhatok bárkinek is, aki harcol a rák ellen, hogy soha ne add fel. Mindig élvezd az életet” mondta a bátor nő.

Cheyann még kezelés alatt áll, de szerencsére túl van a nehezén. Próbál pozitív maradni, és folyamatosan mosolyog, bár ez kihívás a számára. Mivel nem lehet saját gyermeke, azt reméli, hogy örökbe fogadhat majd.

Így néz ki ma – szép!

https://www.instagram.com/p/BNa-FrNA6xB/

Ennek a nőnek az élet iránti szeretete magával ragadó. Kívánunk neki minden jót és reméljük, hogy hamarosan talpra áll!