Ez a három csecsemő súlyosan megégett. 27 évvel később ÍGY néznek ki!

2017-01-06  —  Megosztotta:

1988. szeptember 21-én egy sorscsapás érte az egypetéjű hármasikreket. Traf, Jordan és Chandra számára nyugodt volt ez a nap is, nem sejtették, hogy mi fog történni velük ezen a napon.

A babák mindössze 17 hónaposak voltak, amikor leégett a házuk az egyik éjszaka. De ami még szörnyűbb: az anyjuk Patti, életét vesztette a lángoló pokolban.

Ahogy minden a lángok martalékává vált, az apa megpróbálta megmenteni a hármas ikreket: még aludtak a kiságyban, amikor betörte az ablakot, hogy elérje őket. A tűzoltók ekkor még nem érkeztek meg.

A mentő azonnal a kórházba vitte a csecsemőket. Az ikreknek hónapokig az intenzív osztályon kellett maradniuk, mert a testük 30-45 százaléka harmadfokú égési sérülést szenvedett. Az orvosok féltették a három kedves kislány életét.

A tűz rettenetes fájdalmat mért rájuk, ráadásul el kellett viselniük annak a gyötrelmét, hogy elvesztették az anyjukat is. Legalább ők megmaradtak egymásnak. Ez kulcsfontosságú volt, mert később egy másik tragédia is történt az életükben…

Az apjuk, aki megmentette őket az égő házból, 2002-ben meghalt kábítószer-túladagolásban. A három árvának el kellett költözniük a nagymamájukhoz.

Mindennek tetejében a bőrük teljesen eltorzult a tűz miatt, ami azt jelentette, hogy egy tucat műtétnek kellett alávetni magukat, hogy a bőrük gyógyulni tudjon.

Ahogy a három lány kicsit idősebb lett, nyilvánvalóvá vált számukra, hogy a testük másképp néz ki, mint a többi gyermeké az iskolában. Emiatt mindig hosszú ujjú felsőket viseltek és sok sminkkel mentek iskolába, annak érdekében, hogy elkerüljék a gúnyolódást.

Mindig szégyellték magukat a külsejük miatt. Gyakran terrorizálták őket, vagy megbámulták őket a hegek miatt.

Azonban a lányok úgy döntöttek, hogy nem adják fel. Egy nap, az egyik lány, Chandra, hallott egy Dr. Jill Waibel nevű orvosról, aki égési hegekre szakosodott.

A lányok égési sérülései olyan súlyosak voltak, hogy dr Waibel ingyen elvállalta a kezelésüket. Jordannak ez egy különösen csodálatos ajándék volt, mert férjhez ment. “Ezt a fajta ruhát soha nem tudtam volna felvenni, ha felnőttként még mindig égési hegek borítanának” mondta.

A három testvér most már sokkal magabiztosabb, megosztották tapasztalataikat másokkal, és úgy vélik, hogy mások számára is hasznos lehet ez az eljárás.

És valóban: 2009 óta 50.000 ember égési hegei estek át ilyen típusú kezelésen – és fantasztikus sikerrel.

Micsoda bátor lányok. Oszd meg ezeknek a bátor nőknek a drámai történetét!